Ontworpen en vervaardigd in Japan, zorgt het geheel nieuwe compacte HDF ED optische systeem van de MM4 GA ED 60 mm voor een reistelescoop van slechts 260 mm (zonder oculair). Gemaakt van lichtgewicht materialen weegt een MM4 ongeveer hetzelfde als een verrekijker met een lens van 42 mm.  Deze telescoop  geeft een prachtig helder en scherp beeld bij een vergroting tot 45 x wanneer deze is uitgerust met het SDLv2-zoom oculair. Maar zelfs zonder gebruik van een statief  is het beeld tot een vergroting van 20x mooi scherp en helder.
De door stikstof gevulde waterdichte  MM4 GA ED is  volledig met rubber gepantserd om de telescoop te beschermen tegen stoten en stoten. De MM4 heeft een statiefadapter met ongeveer 90 graden rotatie waardoor de telescoop makkelijk in alle standen te gebruiken is. De telescoop heeft een soepel draaiende scherpstelmechanisme  mét finetuningknop.

Kleiner, lichter, helderder en  scherper. Kortom: de nieuwe Opticron MM4 GA ED is een zeer goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte veelzijdige  (reis)telescoop.

De Opticron MM4 GA ED wordt geleverd met het SDLv2 oculair.
Er is een stay-on-case leverbaar voor deze telescoop.
Op deze telescoop wordt 30 jaar garantie verleend.
 
Specificaties
MM4 GA ED
Diameter lens (mm) 60
Gewicht (gram) 729
Lengte (mm) 260
Kleur zwart
Close focus (m) 3,5
 
SDL v2 Oculair
Diameter ooglens (mm) 26
Gewicht (gram) 270
Lengte (mm) 77
Kleur zwart
Eye Relief (mm) 20-18
Vergroting 15-45x
 
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 949,00
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

2 dagen

Voorraad

 
 
 
© 2009 - 2016 Vogelinformatiecentrum Texel