Net als de Leica Trinovid HD 42 mm verrekijkers garanderen de nieuwe Trinovid 32 HD-modellen een uitzonderlijk helder en duidelijk zicht, een hoge resolutie, superieure kleurechtheid en een perfect contrast. Dankzij het compacte formaat en lage gewicht passen de Leica Trinovid 8x32 HD en Leica Trinovid 10x32 HD perfect in elke bagage, rugzak of zelfs tas en zijn ze dé perfecte reisgenoten. De rubberen behuizing biedt buiten een perfecte grip veel duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik.
 
De ideale balans van een hoge lichtdoorlatendheid, een helder beeld met een goed contrast en natuurlijke kleurweergave, geven elke vogel- en natuurliefhebber een adembenemende kijkervaring. Ook in slecht daglicht, op bewolkte dagen of tijdens de schemering. De relatief grote beeldhoek van de nieuwe Leica Trinovid 32 HD zorgt ervoor dat bijzondere natuurmomenten snel in beeld gebracht kunnen worden. De ultrakorte minimale scherpstelafstand van slechts 1 meter (!) brengt ook vlinders, insecten en kleine reptielen beeldvullend en scherp dichtbij.
 
Zoals bij alle verrekijkers in het Leica-topsegment, zijn ook de lenzen van de Leica Trinovid 10x32 HD voorzien van de geroemde waterbestendige en vuilafstotende Leica AquaDura coating. Hierdoor blijft in de regen of mist het beeld helder en is de kijker snel te reinigen. De Dioptrie brilcorrectie kan snel en eenvoudig ingesteld worden met het rechter oculair. De persoonlijke instellingen voor de kijkafstand tot het oog kunnen worden aangepast door de oogschelp in- of uit te draaien met vier click-stopposities. De Leica Trinovid 10x32 HD wordt compleet geleverd met een nieuw ontworpen Leica beschermhoes, gemaakt van water- en vuilafstotend neopreen.
 
Kenmerk Leica Trinovid 8x32HD Leica Trinovid 10x32HD
     
Kortste instelafstand 1 meter !! 1 meter !!
Gezichtsveld (breedte op 1000 meter) 124 meter 114 meter
Lichttransmissie 90% 90%
Oogafstand tussen de oculairlenzen 58 - 76 mm 58-76 mm
Gewicht 650 gram 660 gram
Afmetingen (lengte x breedte) 130 x 117 mm 130 x 117 mm
Watersdicht ja tot 4 meter ja tot 4 meter
Eyerelief 17 mm 16 mm
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 949,00
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

geen info

Voorraad

 
 
 
© 2009 - 2016 Vogelinformatiecentrum Texel