SWAROVSKI OPTIK presenteert het allernieuwste op gebied van telescopen met een hoog kijkgenot.
Op basis van het ATX concept is er nu de BTX. De eerste moderne dubbeltelescoop. De BTX-telescopen hebben een modulair, ergonomisch design waarmee je de wereld heel anders ziet. Door met twee ogen te kijken heb je een heel compleet beeld. Nooit meer één oog dichtknijpen of iets missen. Door dit comfortable design is dit DE ideale telescoop voor zeevogels te observeren of om geconcentreerd vogeltellingen uit te voeren. Gecombineert met de 95 mm objectieflens geeft deze BTX een vergroting van maar liefst 35x. Gecombineert met de 65mm of 85 mm objectieflens geeft deze BTX combinatie een vergroting van 30x. Goed genoeg om alles vlijmscherp te kunnen observeren. 

Is dit nog niet genoeg dan is er nu een optionele teleconverter van 1,7x. Deze lens zet u snel tussen de oculairmodule en de objectiefmodule en de vergroting wordt 60x bij de 95mm lens en 50x bij de 65 en 85 mm lens. Deze converter kan natuurlijk ook op de ATX combinaties gebruikt worden. 

Meer specificaties volgen nog. Deze magische telescoop is vanaf nu te reserveren en zal naar verwachting begin mei uitgeleverd gaan worden. 

Foto('s):
Video('s): uitleg ATX telescoop
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2.370,00
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

2 dagen

Voorraad

 
 
 
© 2009 - 2016 Vogelinformatiecentrum Texel