Zwaluw verrekijkers: professionele kwaliteit voor elk moment!

Het verbluffend heldere, natuurgetrouwe beeld door de Phase coating die is aangebracht op de lenzen en de comfortabele grip van de Zwaluw verrekijkers hebben al vele natuurliefhebbers overtuigd. De stap om vaker vogels en natuur te observeren met een verrekijker van professionele kwaliteit is nu toegankelijk met de Zwaluw serie van Vogelbescherming.

Door het gebruik van de lichtgewicht aluminium body en onderdelen heeft de Zwaluw verrekijker een prettig laag gewicht. Een strak rond beeld zonder zwarte randen wordt mogelijk gemaakt door de traploos instelbare indraai oculairen. De Zwaluw is verkrijgbaar in de compacte 8x32, de allrounders 8x42 en 10x42 en de extra lichtsterke varianten 8,5x50 en 10x50.

Vogelbescherming verrekijker Zwaluw 8,5x50. Allround professionele kijker voor de kritische vogelkenner. Extra lichtsterk door de grote 50 mm objectieven. Zeer helder en kleurecht beeld door Phase coatings en hoge kwaliteit lenzen. Comfortabele handligging, licht in gewicht (slechts 750 gram!) en geschikt voor brildragers door indraai oculairen. 30 jaar garantie. Met draagtas en comfortabele brede draagriem.

Drukwaterdicht: ja
Vergroting: 8,5x
Pupil uittrede: 5,9 mm
Instelbaar vanaf: 2,8 mtr
gezichtsveld op 1000 mtr: 97 mtr
Gewicht: 760 gram

Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 549,00
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

12 dag(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

 
 
 
© 2009 - 2016 Vogelinformatiecentrum Texel