De verrekijkers uit de MeoStar B1 serie van Meopta bieden allround prestaties in een compacte en ergonomische behuizing van topkwaliteit aluminium. De Meopta MeoStar B1 8x32 verrekijker met 8x vergroting heeft een hoogwaardig optisch ontwerp en kan daardoor de prestaties handhaven in de meest uiteenlopende lichtomstandigheden. Deze Meopta MeoStar verrekijker geeft u urenlang kijkplezier!

Prestatiegericht optisch ontwerp
De speciale MeoBright 5501 lenscoating die is aangebracht op de lensoppervlakken zorgt voor een uitstekende weerstand tegen krassen en andere slijtage. Ook wordt de lichttransmissie door de coating geoptimaliseerd en worden ongewenste schitteringen geminimaliseerd. De individuele lenscomponenten zijn bovendien zorgvuldig geslepen, gepolijst en op elkaar afgestemd.

De behuizing
De behuizing van de Meopta MeoStar B1 verrekijker is gegarandeerd waterdicht en is door de afdichtingen in combinatie met een vulling van stikstofgas goed beschermd tegen vocht, regen en sneeuw waarbij eventuele condensatie in de verrekijker wordt voorkomen. De beschermende rubberen bekleding draagt bij aan de comfortabele grip op de body en biedt daarnaast extra bescherming. Het soepele scherpstelwiel in het midden geeft u de mogelijkheid om de scherpte snel bij te stellen als dat nodig is. En zelfs de dioptrie is naar uw eigen wensen aan te passen.
 

Kenmerken

- Uitstekende prestaties in uiteenlopende omstandigheden
- Heeft een behuizing van topkwaliteit aluminium
- Zorgvuldig op elkaar afgestemde lenscomponenten
- Coating ter bescherming en ter optimalisatie van het beeld
- De waterdichte behuizing is gevuld met stikstofgas
- Voorzien van een beschermende rubberen laag
- Soepel scherpstelwiel en aanpasbare dioptrie

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Lensdoppen
- Oculairdoppen
- Reinigingsdoekje
- Draagriem
- Draagtas
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Meopta
- Dertig jaar garantie
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 849,00
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

2 dagen

Voorraad

 
 
 
© 2009 - 2016 Vogelinformatiecentrum Texel