De unieke aanpak van Páramo®.
Het doel van Páramo is om kleding te produceren die comfortabel is en dat ook onder  de zwaarste omstandigheden blijft. Páramo produceert uitstekende functionele kleding met minimale impact op het milieu. Daarbij wordt er ook mensvriendelijk geproduceerd.
 
Wat is er zo bijzonder aan de Páramo outdoor kleding?
Het gebruik van alleen ademende of waterdichte materialen is niet voldoende om de meest comfortabele outdoor kleding te maken.  Páramo combineert ingenieuze, innovatieve textiele systemen  die zijn getest door Nikwax. Páramo is een specialist in het produceren van kleding waarbij condensatie, zweet en regen goed afgevoerd worden. Hierdoor is de kleding koel (ademend) wanner dat nodig is, maar ook warm wanneer dat nodig is omdat immers alle vocht wordt afgevoerd. Want, zoals bekend, teveel vocht in je kleding zorgt ervoor dat je snel afkoelt wanneer je stopt met bewegen.
Daarbij is het materiaal dat gebruikt wordt zeer licht in gewicht, ongelooflijk slijtvast en ritselt de stof niet wanneer je beweegt. Door dat laatste is de kleding dus ook uitermate geschikt voor (natuur)fotografen.
 


Jassen
Jassen
Broeken
Broeken
Fleece
Fleece

Mocht u geinteresseerd zijn in een jas of broek van Paramo, maar u kunt uw model of maat niet vinden, neem dan contact met ons op via de email.


 
 
 
© 2009 - 2016 Vogelinformatiecentrum Texel